Výchova ke zdraví pro střední zdravotnické školy - Čevela, Rostislav (Grada, 2009)
Základní učebnice pro předmět Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví. Přináší poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, rizikových faktorů, ekologie a programů podpory zdraví. Poskytuje přehled o základech podpory a udržování zdraví, o rizikových faktorech vzniku onemocnění a zároveň učí studenty orientovat se v záplavě současných informací o zdraví a zdravotnictví.
Keywords: Ostatní odborné předměty