Word 2007 pro pokročilé - Pecinovský, Josef (Grada, 2009)
Kniha Word 2007 pro pokročilé je zaměřena především na ty čtenáře, kteří chtějí pomocí Wordu vytvořit dokonalé dokumenty a umět tak rychle zpracovat i velké a složité texty jako jsou knihy, diplomové práce či právní normy. Užitečné informace zde však mohou nalézt i vydavatelé školních a podnikových časopisů, malých katalogů, nabídek, v neposlední řadě pak i ti, kteří chtějí pomocí Wordu vytvářet jídelní lístky nebo svatební oznámení. Kniha čtenáře seznámí s racionálním formátováním dokumentu; největší důraz je proto kladen na kapitolu o stylech, kde je uvedeno několik konkrétních příkladů. Dále je kniha zaměřena na činnosti, často využívané v kancelářích, jako je zpracování hromadné korespondence a tvorba formulářů. Určitě se hodí i tabulky, které umějí základní výpočty. Závěr knihy je věnován komentářů a revizím dokumentu.Na webových stránkách Grady pak ke stažení několik souborů, které vám pomohou při procvičování postupů uvedených v této knize.
Keywords: Kancelářské programy