Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty Pracovní sešit II/1. díl - Hůsková, Jitka (Grada, 2009)
Pracovní sešit navazuje na učebnici Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 2. ročník a obsahuje stěžejní témata pro 2. ročník - podávání léků, aplikace injekcí, infuzí, transfuzí a také se zabývá problematikou péče o spánek a odpočinek nemocných. Sešit je koncipován tak, aby podporoval schopnosti žáka třídit informace, využívat mezioborových vztahů a doplňovat znalosti, které potřebuje, metodou samostudia. Na vydání publikace se významně podílela Česká asociace sester.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc