Sexy profesor - Vi, Keelandová (Ikar, 2025)
Jakmile s Rachel Martinovou začne v baru, kde po večerech pracuje, flirtovat pohledný muž, pěkně ji to rozpálí - a ne v dobrém slova smyslu. Ten bídák totiž svedl její nejlepší kamarádku, aniž by se obtěžoval zmínit, že je ženatý! Tohle Rachel rozhodně nenechá bez jasné odezvy. Pěkně od plic mu sdělí, co si o něm myslí, ale potom se ukáže, že se zmýlila a že dotyčný je úplně někdo jiný. Elegantním řešením se jeví zmizet bez omluvy, stejně ho už nikdy nepotká. Jenže když další den dorazí na přednášku proslulého, geniálního profesora Caina Westa, není to nikdo jiný než ten děsně sexy týpek z baru...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány