Chcete být šťastní? - Rafa, Euba (Pragma, 2022)
V sérii rozhovorů se svými pacienty, z nichž některé jsou vtipné, jiné dojemné, se Rafa Euba zamýšlí nad marností honby za štěstím jako cílem, přičemž uznává, že peníze, prášky, sex a jídlo někdy činí toto hledání příjemnějším. I tehdy nám však takzvaný "paradox hedonismu" brání v tom, abychom si příliš užívali, a ani naše noční sny nám neposkytují úlevu od biologicky podmíněného neštěstí.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace