Dům hedvábí 3: Odkaz - Tabea, Bachová (Ikar, 2023)
Dům hedvábí přímo překypuje štěstím. Angela a Vittorio plánují svatbu a Nathaliin synek je zdejší malé sluníčko. Nečekaně se ale nad rodinou začnou stahovat mračna. Příbuzní Lorenzovy první ženy totiž vznesli nárok na Dům hedvábí. Angela a její blízcí se tak ocitnou v nebezpečí, že přijdou o tkalcovnu hedvábí i o milovaný domov...
Keywords: Společenské romány