Deníček moderního fotra - 3. rozšíř.vyd. - Dominik, Landsman (Ikar, 2023)
Když se měl Dominik Landsman stát poprvé otcem, rozhodl se, že si založí blog, na němž by pravdivě - a toto slovo zdůrazněme! - popisoval strasti a slasti "obyčejného" chlápka odvedle, jemuž se právě narodil syn. Zprvu nezúčastněný fotr, který miminko zažívá tak trochu zdálky, se brzy stává "otcem na mateřské dovolené" a tím také začíná boj o přežití obou a zachování rodinného blaha. Nutno říct, že synek Čeněk je dítě velmi činorodé, ale také destruktivní a každý potomkův pokrok většinou odnese vyčerpaný tatínek jizvami na duši i na těle. Hlavní je, že dítě prospívá, ať už to stojí, co to stojí. Z blogu se následně stala kniha, která se dočkala několika volných pokračování - a v roce 2021 je do kin uveden i film režiséra Jana Haluzy s Terezou Rambou a Jiřím Mádlem v hlavních rolích.
Keywords: Humor, satira