Krev křišťálového květu - Sarah, A., Parker (Laser, 2025)
"Jaký to krásný květ tu držíte v téhle odlehlé, kamenné věži!" Před devatenácti lety jsem přežila uprostřed krvavého masakru. Malá. Zranitelná. Záhadná. Od té doby žiji v bezpečí za těmito zdmi. A miluju toho, kdo mě zachránil, kdo mě chrání... kdo mě může kdykoliv popravit. Jenže svět venku se brzy převalí přes všechny valy, které mě chrání. Můj svět a život budou - opět - rozervány na kusy. Ale už nejsem malá. A už vůbec ne zranitelná...
Keywords: Sci-fi, fantasy