Pralinky - Barbara, Nesvadbová (Ikar, 2024)
Jak moc je pro každoden důležitá láska? A je přátelství skutečně nenahraditelné? Umí emoce ubít rozum? Hořkovtipné fejetony a povídky populární spisovatelky o závislosti, upřímnosti i pravdě.
Keywords: Beletrie