Třetí pečeť - Hana, Whitton (Ikar, 2022)
V příběhu zasazeném do středověké Anglie se opět setkáme s Grace a Simonem de Wallrey, s nimiž jsme se seznámili v historické detektivce Sedmý hřích se trestá smrtí. Nedaleko godstowského kláštera, nacházejícího se poblíž sídla Wallreyových, byla spáchána vražda a další na sebe nenechá dlouho čekat. Smrt půvabné dvorní dámy a královského rádce však zdaleka není posledním zločinem. Grace, která působí v královských službách, se ujme vyšetřování a zanedlouho odhalí předivo podlých intrik namířených proti králi. Dokáže je rozplést dřív, než dojde k další vraždě?
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány