Všechno nejlepší, Anno - Petra, Š., Jirglová (Ikar, 2020)
Osmadvacetiletá Anna život, který by jí mohl leckdo závidět. Bydlí v krásném bytě s úžasným přítelem, jehož firma je na vzestupu, a tak se Anna může plně soustředit na péči o domácnost. Jejich vztah je bez poskvrny a je jen otázkou času, kdy Radim před Annou poklekne a požádá ji o ruku - a Anniny blížící se narozeniny by mohly být tím dnem, zvlášť když je Radim poslední dobou takový tajnůstkář...Jenomže namísto zásnubního prstenu se Anně dostane k narozeninám zjištění, že není jedinou ženou v životě svého milého a mladá dívka je najednou postavena do situace, kterou dlouho nepoznala: musí se o sebe postarat úplně sama. Rychlý sled událostí ji zavede do Velké Británie, aby zde začala úplně novou kariéru, a ne, není to ve velké londýnské právnické firmě, jak si myslí otec s matkou. Na zapadlém anglickém venkově jsou klientelou coby novopečené au-pair dvě nezvladatelné dospívající dívky, pár stejně nezvladatelných smradlavých psů, hejno slepic a zuřivý kohout, který nebohou dívku zjevně nenávidí...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Společenské romány