Klub nadějných žen - Elyssa, Friedland (Ikar, 2024)
Když čtveřice kamarádek v roce 1997 končila střední školu, každá z nich měla odvážné představy o úspěšné budoucnosti. V ročence byla jedna z nich označena za budoucí prezidentku, od druhé se očekávalo, že přijde na to, jak vyhrát boj s rakovinou, třetí by měla jednou mít michelinskou restauraci a čtvrtá se měla objevit mezi nejbohatšími Američany v žebříčku Forbes 400. Když se o pětadvacet let později sejdou na školním srazu, zjistí, že ani jedna z nich není v životě spokojená. Ale není ve třiačtyřiceti ještě brzo rezignovat a nepokusit se se životem něco udělat?
Keywords: Společenské romány