Svět podle Koháka - Kůly v plotě 0,5 - Jakub, Kohák (Brána, 2019)
Jakub Kohák přispívá do zlatého fondu české literatury knihou, která je prequelem sequelu titulu Kůly v plotě. Jak je to možné? Svět podle Koháka totiž vyšel v roce 2014, takže Kůly v plotě byly jeho sequelem. Nyní ovšem vychází v novém kabátku a úpravě s podtitulem Kůly v plotě 0.5, tedy jakožto prequel Kůlů v plotě. Jakub Kohák tímto bezprecedentním počinem zvedl rukavici vhozenou Georgem Lucasem a pozvedl možnosti umělecké tvorby na zcela novou, netušenou úroveň. Kniha obsahuje humorné příběhy a postřehy ze života, které vycházely jako fejetony v deníku Metro do roku 2014.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány