Léčivá moc kamenů - Procházka, Miroslav (Alferia, 2009)
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách. Barevná publikace je bohatě fotograficky dokumentována. Autorem snímků kamenů je Mgr. Lubomír Thin.
Keywords: Zdraví a životní styl; Životní styl