Na vlnách lásky - Christi, Caldwellová (Ikar, 2025)
Lady Cassia McQuoidová se smířila s osudem staré panny. Jak má však vysedávat v saloncích a na plesech, když na ni čeká celý širý svět? Cassia nachází jediné řešení: v přestrojení za mladíka se ukryje na lodi, která vyráží na moře a jejímž kapitánem je známý korzár Nathaniel Ellsby. Ten si jako druhorozený syn vychutnává svobodu a v rámci válečného úsilí pronásleduje nepřátelské lodě. Když však jeho starší bratr zemře, vydává se Nathaniel na poslední misi, než splní své vévodské povinnosti dohodnutým sňatkem. Takový je tedy jeho záměr - dokud nezjistí, že za žalostně nezkušeným členem posádky se skrývá překrásná žena v přestrojení.
Keywords: Romantika, romány pro ženy