Oči za oko, chrup za zub - David, Urban (Kalibr, 2025)
V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek? Strhující detektivní příběh potvrzuje starou známou pravdu, že nic není jenom černobílé, a na otázku, kdo je padouch a kdo hrdina, si musí každý čtenář odpovědět sám...
Keywords: Krimi, detektivky