Svedeni osudem - Jennifer, Probstová (Ikar, 2024)
Dostanou dvě zlomená srdce druhou šanci? Jsou to už dva roky, co Chiara přišla o svou nejlepší kamarádku Rory. Není ale jediná, komu tolik chybí. I Roryin ovdovělý manžel Sebastian ztratil svou spřízněnou duši. Když se Chiara a Sebastian kdysi seznámili, neuvěřitelně to mezi nimi jiskřilo. Tehdy ovšem chtěli každý od života něco jiného, a tak se jejich cesty rozešly a ona doufala, že už ho nikdy neuvidí. Teď je ale náhoda znovu svede dohromady a staré city vyplouvají na povrch spolu s výčitkami. Zvládnou společně překonat minulost, nebo jim nezbývá než jen navždy přemítat o tom, zda jsou si skutečně souzeni?
Keywords: Romantika, romány pro ženy