Poslední pozdrav - Jitka, Ludvíková (Kalibr, 2022)
Vypadalo to na poklidnou dovolenou a kapitán Baloun už věřil, že se ukouše nudou. Kdosi z místních mu však připomněl starý policejní pomníček a kapitán se pouští do pátrání na vlastní pěst. Brzy zjišťuje, že tehdy šlo o víc než o zpackané vyšetřování a někdo musel vrahovi pomáhat. Šťourání v minulosti se nevyplácí ani spisovatelce Monice Hrubešové. Staré mrtvoly přitahují nové a kapitán Baloun musí objasnit, zda spolu vraždy souvisí. Je třeba najít vraha dřív, než zemře další člověk. Bude štěstí i tentokrát stát na straně vraha jako před lety, nebo to bude další Balounův úspěšný případ?
Keywords: Krimi, detektivky