Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopec, Karel
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2010
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-247-2845-2
978-80-247-6604-1
Physical Description: 1 online zdroj (168 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01659nam a2200277 i 4500
001 bkp5587
003 CZ-prgp
005 20170103190445.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 170103s2010 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-247-2845-2  |c 219 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-247-6604-1  |c 186 Kč  |q (online ; pdf) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Kopec, Karel 
245 1 0 |a Zelenina ve výživě člověka  |c Karel Kopec 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2010 
300 |a 1 online zdroj (168 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny. 
650 0 4 |a Kuchařky 
650 0 4 |a Výživa 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/zelenina-ve-vyzive-cloveka-328/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID