Káva jako životní styl - Pössl, Martin (Grada, 2009)
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně? Tato kniha vás nenásilnou formou seznámí nejen s tím, odkud k nám káva přišla a jak si vybrat tu nejlepší, ale hlavně jak připravit speciality, které zaujmou nejen vás, ale každého, koho pozvete. Pokud máte rádi změnu, je tato kniha určena právě vám.
Keywords: Kuchařky; Výživa