Slepice - Výběr a chov slepic krok za krokem - Laura, Bryant (Esence, 2025)
Stále více lidí nachází zalíbení v chovu drůbeže a slepice jsou pravděpodobně nejlepší volbou. Tato kniha je praktickým průvodcem pojednávajícím o chovu slepic, a to od vylíhnutí prvního kuřátka po recepty z vajec a masa. Kniha poskytuje krok za krokem jasné instrukce, jak například vytvořit vlastní inkubátor či kurník, a stejně tak rady, jak začlenit kohouta do hejna, jak se vypořádat s kvokavostí, nemocemi a podobně.
Keywords: Chovatelství; Hobby