Pátá dohoda. Toltécká kniha moudrosti - Ruiz, Don, Miguel, Angel (Pragma, 2024)
Učení dona Miguela Ruize, shrnuté v slavné knize Čtyři dohody, se dočkalo neméně proslulého pokračování, a to díla Pátá dohoda. Tento "praktický průvodce cestou sebeovládání" vám pomůže přetvořit vlastní život, neboť se zbavíte bezpočtu omezujících dohod, které jste uzavřeli nejen sami se sebou či s ostatními lidmi, ale i se samotným životem. "Kniha vás dovede k tomu, kým opravdu jste. Je nástrojem, který z vašeho života vytvoří umělecké dílo - vybroušený diamant."
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní; Filozofie