Ostrý střih - Sandra, Brown (Kalibr, 2023)
Mrazivý příběh, ve kterém je vše jinak, než se zdá. Když je milionář Paul Wheeler zavražděn ve výtahu plném lidí, jeho krásná milenka Julie má jasno v tom, kdo za tím stojí - Wheelerův podivínský synovec Creighton. Právník Derek Mitchell se na něj tedy zaměří a stejně jako Julii mu na něm něco nesedí. Proč ho tak fascinují filmové krváky a béčkové horory? Jsou na stopě vrahovi, který se snaží převést nejkrvavější scény stříbrného plátna ve skutečnost? A kdo dostane hlavní roli příště? V legendárním thrilleru Sandry Brown není jisté nic - dokonce ani happy end...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory