Nejbohatší muž v Babylóně - George, S., Clason (Pragma, 2024)
Nejslavnější kniha, která byla napsána na téma bohatství. Tyto příběhy jsou nejlepší ze všech inspiračních děl na téma obchodní zdatnosti a finanční prosperity vedoucí k osobnímu blahobytu. Jsou psány jazykem jednoduchým jako bible. Prosté a přitom fascinující příběhy vás usměrní na správnou cestu vedoucí k celkové spokojenosti. Tento slavný bestseller je považován za moderní klasiku. Nabízí vám správný pohled na ekonomiku a řešení vašich osobních finančních problémů. Určitě se stane vaším celoživotním průvodcem.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikace; Úspěch a motivace