Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde - Lucie, Macháčková (Ikar, 2024)
Neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Lucie je zpátky (nejen) na Tinderu a přichází s další várkou milostných karambolů, vypečených historek a peprných i bláznivých příběhů ze světa randění. Ze světa, ve kterém každý někoho hledá ? a občas i sám sebe. Dozvíte se, jak se randí single matkám, jak to dopadne, když se vydáte hledat lásku vlakem až do rumunského Banátu, ponoříte se do světa těch nejbizarnějších seznamek, zjistíte, co je to fulík a rošfór a jak vypadá pravé české bingo podle Výměny manželek. Další kniha populární stand-up komičky Lucie Macháčkové je zábavným čtením plným lásky, chytrého humoru, sebeironie, vtipných postřehů a hlášek. Zaručeně zlepší den a rozvibruje bránici všem, kdo jsou zadaní, single i něco mezi. Račte se smát!
Keywords: Humor, satira