Pablo Escobar. Můj otec - Juan, Pablo, Escobar (Universum, 2022)
Až dosud se zdálo, že o vzestupu a pádu nejslavnějšího drogového bosse všech dob Pabla Escobara bylo řečeno vše. Pokaždé to ale byla historie vyprávěná zvenčí, nikdy ne z intimity jeho vlastního domova. Více než dvě desetiletí poté, co krále kokainu po létech zuřivého stíhání dostihla spravedlnost, se jeho syn Juan Pablo Escobar vydává do minulosti, aby odhalil celý příběh svého otce - muže schopného s extrémní krutostí páchat nelidské činy a současně věrně zachovávat nekonečnou lásku ke své rodině. Není to vyprávění dítěte, které pro svého otce hledá vykoupení, je to šokující pohled na důsledky násilí a na silnou touhu po míru a odpuštění.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy