Kardiovaskulární choroby u žen - Mandovec, Antonín (Grada, 2008)
Publikace komplexně zpracovává současný pohled na problematiku kardiovaskulárních chorob u osob ženského pohlaví a vyplňuje tak současnou mezeru v české odborné zdravotnické literatuře.Kniha je určena zejména praktickým lékařům, internistům a kardiologům. Zajímavé informace zde naleznou ale i gynekologové.
Keywords: Kardiologie, angiologie