Nudle - Kalina, Tomáš (Grada, 2009)
Rychlé, jedlé a chutné - to jsou nudlové recepty. Když se navíc inspirujeme japonskou, thajskou, čínskou či evropskou kuchyní, neustále objevujeme a vytváříme nové kombinace chutí. Fantazii se vůbec meze nekladou a mnohdy nás hotové jídlo přímo překvapí. Dokládá to 30 osvědčených receptů v českém a anglickém jazyce od zkušeného šéfkuchaře z mezinárodního hotelu.
Keywords: Pohostinství