Láska ze záhrobí - Kirsty, Greenwood (Ikar, 2025)
Právě zesnulá Delphie Bookhamová se v záhrobí pozná s mužem svých snů. Akorát že ještě neměl umřít, a tak je poslán zpět na Zemi. Taky Delphie dostává druhou šanci a přijímá dohodu, díky níž se může vrátit do svého předchozího života a znovu se pokusit spojit se záhadným neznámým. Ale má to háček - deset dní - tak zní limit. Deset dní na to, aby se do ní její spřízněná duše zamilovala. Má vůbec šanci?
Keywords: Romantika, romány pro ženy