Tajemství pomocnice - Freida, McFadden (Kalibr, 2024)
Pokračování bestselleru Pomocnice! Je těžké najít zaměstnavatele, který se nebude příliš vyptávat na mou minulost. A tak děkuji svým šťastným hvězdám, že jsem získala místo u Garrickových. Chvíli tu můžu v klidu pracovat, dokud nedostanu, co chci. Je to téměř dokonalé. Jenže jsem se pořád ještě nesetkala s paní Garrickovou ani se nepodívala do pokoje pro hosty. Jsem si jistá, že ji tam slýchávám plakat. Při praní prádla si taky všimnu skvrn od krve kolem límečku její noční košile. Takže si jednoho dne už nemůžu pomoct a na dveře zaklepu. Jakmile se pomalu otevřou, spatřím za nimi něco, co všechno změní...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory