Případy z Lincolnshire 4: Viníci - Joy, Ellisová (Kalibr, 2023)
Sarah, švagrová inspektora Jackmana, zmizí v Londýně a vrhne se do řeky. Co ji k tomu vedlo? Vždyť to byla šťastná žena, matka dvou synů... Jenže Jackman postupně zjišťuje, že o její minulosti nevěděl téměř nic. A pak v sousední vsi za podobných okolností zemře další žena.Nesouvisí obě neštěstí s případem odsouzeného vraha, jehož rodina je přesvědčena, že je nevinný? Kdo tu ve skutečnosti tahá za nitky? A dokáže si Jackman v tak osobní záležitosti udržet od vyšetřování profesionální odstup?Viníci jsou dalším případem detektivů Rowana Jackmana a Marie Evansové, jež se odehrává v bezútěšném prostředí Lincolnshirských blat, kde zdejší odlehlé vesnice skrývají mnohá temná tajemství.
Keywords: Krimi, detektivky