Vánoční náprstek - Dilly, Court (Ikar, 2024)
Od tragické smrti své matky žije Amelia z ruky do úst. Aby neskončila na ulici, musí nakonec prodat i svůj poslední cenný majetek. Dědeček, u něhož nikdy nebyla vítána, jí nečekaně odkáže malou továrnu na výrobu smutečních šatů a Amelia se odváží snít... Touží šít elegantní šaty z jemného hedvábí a krásných stuh pro bohaté. Když však začne foukat mrazivý zimní vítr, Ameliina budoucnost visí na vlásku - dokáže si udržet naději?
Keywords: Romantika, romány pro ženy