Plánované rodičovství Nejlepší cesta k narození zdravého dítěte - Trča, Stanislav (Grada, 2009)
Uvažujete o miminku a chcete otěhotnět? Chcete si otěhotnění naplánovat, být zdravá a připravená na těhotenství? Nezoufejte. Kniha renomovaného českého autora, MUDr. Stanislava Trči, CSc., vám přináší spolehlivé rady. Seznámí vás s aktivitami, které je rozumné včas naplánovat, jak si máte počínat v případě, že se otěhotnění nedaří. Upozorňuje na nebezpečí kouření, obezity, stresu, pití alkoholických nápojů, užívání drog apod. Obsahuje podrobný návod, jak se správně chovat a stravovat v době těhotenství. Přejeme vám hodně štěstí a spoustu radostí s vašimi potomky.
Keywords: Rady pro rodiče