Italské léto - Jennifer, Probstová (Ikar, 2022)
Nový román bestsellerové Jennifer Probstové o třech generacích žen a jedinečné pouti Itálií. Workoholička Francesca je úspěšná ve všech oblastech svého života kromě jedné - rodiny. Nedokáže si vyhradit čas na svou dceru Allegru, se kterou se prakticky odcizily. Když se Allegra zaplete s novou partou a zatknou ji za držení drog, Franceska vyhoví přání své matky Sophie, a všechny tři se tak vypraví na velkolepou pouť do Itálie po stopách rodinných předků. Sophia ví, že její děvčata mají problémy a zoufale potřebují změnu. Pro žádnou z nich to však nebude snadná cesta. Pomohou jim ruiny starověkého Říma, kostelíky v Assisi a zvlněné kopce Toskánska uvědomit si důležitost rodinných pout, než bude pozdě?
Keywords: Romantika, romány pro ženy