Manželství jako trvalý stres - Novák, Tomáš (Grada, 2010)
Příčiny stresu mohou být různé, jednou z nich je v mnoha případech i manželství. Jsou však partnerské vztahy, které nejsou řešitelné pouhou radou. V tu chvíli přichází na řadu manželská terapie. Existují ovšem i situace, kdy se jeden z partnerů takovéto terapii podrobit nechce. Co teď? Renomovaný český autor a psycholog, PhDr. Tomáš Novák radí čtenářům, jak přistupovat ke krizovým situacím v partnerském vztahu. Jak si poradit s různými závislostmi či se specifickými povahovými rysy partnera. Vše demonstruje na praktických příkladech přímo z praxe své manželské poradny. Přejeme vám mnoho úspěchů při řešení svých manželských a partnerských problémů.
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého