Fibrilace síní - Lukl, Jan (Grada, 2008)
Kniha předního moravského arytmologa a jeho spolupracovníků vyplňuje oblast na našem knižním trhu dosud v této podobě, rozsahu a celistvosti publikačně nezpracovanou. Probírá epidemiologii, etiologii, farmakologickou i intervenční léčbu, kontrolu srdečního rytmu i tromboembolické komplikace, trvalou kardiostimulace a v těchto souvislostech i kardiochirurgickou léčbu. Zcela komplexní publikace je určena zejména kardiologům, internistům, radiologům, intenzivistům i těm, kteří o nemocné ošetřují.
Keywords: Kardiologie, angiologie