Sestra a její dokumentace Návod pro praxi - Vondráček, Lubomír (Grada, 2008)
Publikace přináší jako jediná na trhu aktuální informace o problematice záznamů do ošetřovatelské dokumentace sestrou nebo jinými zdravotnickými pracovníky. Jasnou, srozumitelnou a čtivou formou objasňuje, jak je vedení dokumentace pro práci sestry důležité. Správnost záznamů v dokumentaci pacienta, dodržení pokynů k vyplňování, formulace záznamu, adekvátní a vhodné informace, to je jen krátký výčet požadavků, které s sebou zaznamenávání do ošetřovatelské dokumentace přináší. Způsob vedení dokumentace je vizitkou samotných sester, jejich nadřízených a také pracoviště, kde sestry působí.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Ostatní odborné předměty