Pohyb s říkadly pro nejmenší Pro děti od 6 týdnů do 5 let - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2009)
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
Keywords: Rady pro rodiče; Děti a sport