Nos očima plastického chirurga - Měšťák, Jan (Grada, 2008)
Nos je dominantou obličeje a jakékoli jeho nápadnější změny mohou vyvolat pozornost a škodolibý posměch okolí, a být tak příčinou duševních útrap. Pokud jste vlastníkem takového nosu, nezoufejte. Ještě jsou tu plastičtí chirurgové. Jejich úkolem je napravit vadu nosu a posílit tak sebevědomí jeho nositele.
Keywords: Zdraví a životní styl