Neurologie Pro nelékařské zdravotnické obory - Seidl, Zdeněk (Grada, 2008)
Monografie je určena pro studenty bakalářského a magisterského studia zdravotnických oborů a studenty vyšších odborných zdravotních škol a odpovídá moderní koncepcí a rozsahem předpokládaným znalostem pro složení zkoušky z neurologie. Vyplňuje prostor mezi knihami určenými pro studenty lékařských oborů, ve kterých informace neodpovídají potřebám studentům bakalářského a magisterského studia, a na druhé straně doplňuje učebnice pro střední školy, jež jsou pro toto studium nedostatečné.Publikace je pro názornost a snazší porozumění textu doprovázena řadou schémat a obrázků. Část textu psaná kurzívou obsahuje informace na hranici znalostí, které by měli studenti bakalářského a magisterského studia znát.
Keywords: Neurologie; Ošetřovatelství - klinické obory