Betonujeme svépomocí - Kolář, Karel (Grada, 2010)
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí. Dozvíte se jak správně vybrat přísady do betonové směsi, jak stanovit objemové zastoupení jednotlivých složek, ale třeba také jak uložit směs do bednění a zajistit optimální prostředí pro tvrdnutí betonu. Mohu i v domácím prostředí vylepšit vlastnosti betonu nějakou přísadou? Jak a čím směs správně mísit? Poradíme si s bedněním? Mám vkládat do betonu výztuž? Je lépe betonovat za horka nebo v mrazu? Na tyto a další otázky najdete odpověď právě v naší knížce.
Keywords: Hobby