Chirurgie srdečních chlopní (...nejen pro kardiochirurgy) ve 200 vyobrazeních - Dominik, Jan (Grada, 2009)
Publikace známých autorů velmi názorným, praktickým a jednoduchým způsobem seznamuje čtenáře s problematikou čtyř srdečních chlopní. U každé chlopně zmiňuje možné typy postižení a operací, které tato postižení řeší. Minimum textu, maximum názornosti! Tato didakticky mimořádně zdařilá publikace s 200 barevnými kresbami a fotografiemi je určena nejen kardiochirurgům, ale zejména chirurgům, kardiologům, echokardiografistům, internistům a studentům medicíny.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Kardiologie, angiologie