Posilněte si svoji vůli Co chci, to dokážu - Novák, Tomáš (Grada, 2009)
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstíí" a vůle je jeho druhou přirozeností. Přiznejme si to, většina z nás si musí silnou vůli vypěstovat a pracovat na sobě. A právě proto se známý český psycholog, PhDr. Tomáš Novák ve své nové knize věnuje vůli člověka, její roli v osobním životě a mezilidských vztazích (zejména v rodině a výchově dětí). Přináší příběhy lidí bez vůle, rady, jak ji posilovat, pracovat s ní a jak řešit osobní problémy za pomoci silné vůle.
Keywords: Psychologie pro každého