Jídelníček kojenců a malých dětí 2., doplněné a aktualizované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2009)
Publikace přináší nejen množství praktických rad, ale také výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy, základní informace o jednotlivých druzích potravin, ale samozřejmě i receptář polévek, zeleninových, masozeleninových a ovocných příkrmů a kaší pro kojence, a především pro batolata.
Keywords: Výživa dětí; Rady pro rodiče