Klasifikační systém DRG - Kožený, Pavel (Grada, 2010)
Klasifikační systém DRG (Diagnoses Related Groups) je jedním z nejznámějších pacientských case-mixových systémů používaných ve zdravotnictví. Kniha seznamuje s podstatou systému, historickým vývojem, kultivací a četnými možnostmi jeho využití. Ocení ji odborní pracovníci zdravotních pojišťoven, státní a veřejné správy a management zdravotnických zařízení.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Organizace, management, statistika