Odvlhčování staveb 2., přepracované vydání - Balík, Michael (Grada, 2008)
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace. Přináší informace o komplexních návrzích sanací. Kniha nabízí podrobnou charakteristiku, vytipování kladů a záporů navržených sanačních metod, vycházející z dlouholetých zkušeností autorů.
Keywords: Stavebnictví