Komunikace mezi rodičem a dítětem - Špaňhelová, Ilona (Grada, 2009)
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme. I komunikace však musí mít určitá pravidla, kterých by se měli držet jak rodiče, tak děti. Jak na to? To vám poradí kniha Komunikace mezi rodičem a dítětem PhDr. Ilony Špaňhelové.
Keywords: Rady pro rodiče