Malujeme na sklo - Hátleová, Karla (Grada, 2009)
Koupit si v dnešní době barvy na sklo není nijak složité. Možná vám ale chybí odvaha pustit se s nimi do práce. Pokud chcete získat nejen více odvahy, ale také inspiraci a mnoho dobrých rad, tato kniha bude vaším skvělým pomocníkem. Najdete v ní popisy různých druhů barev na sklo a ukázky mnoha způsobů jejich použití. Obsahuje i množství originálních autorských šablon. Díky této knize poznáte mimo jiné techniku konturovou, stékanou i tupovanou, zvládnete malování na sklo, porcelán i kov, získáte šablony pro zdobení skleniček, talířů i šperků. Načerpáte inspiraci pro malování dokonalé i jen tak hravé, pro práci zcela precizní i pro zábavnou hru s barvami, která se bude dařit i vašim dětem. Přestaňte se bát, že malování nezvládnete a pusťte se za pomoci této knihy do krásné barevné hry.
Keywords: Výtvarné techniky