Lokální ošetřování ran a defektů na kůži - Pejznochová, Irena (Grada, 2010)
Kniha je vhodným a praktickým pomocníkem sester v péči o nemocné s chronickými, nehojícími se ranami i studijním materiálem pro studenty ošetřovatelství. Po jejím prostudování se ošetřovatelský personál bude lépe orientovat v možnostech léčby a ošetřování chronických defektů a ran na kůži a bude lépe edukovat nemocné s těmito kožními lézemi. Zmíněné postupy poslouží také pracovníkům v primární i domácí péči a v zařízeních sociální péče. Kniha shrnuje poznatky v péči o rány způsobem, který odpovídá moderním trendům.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory