Malujeme nejen na trička - Konířová, Kateřina (Grada, 2008)
Zkuste si vlastnoručně vyrobit originální oděv či jeho doplněk nebo se pusťte do výroby textilní bytové dekorace. V této knížce ediční řady Šikovné ruce najdete návody na výrobu osobitých výrobků zhotovených známými i méně známými technikami malování na textil, budete se moci orientovat se v barvách, kterých je dnes na trhu velké množství. Seznámíte se s pomůckami z domácích zdrojů, které si zvládne udělat každý, a najdete zde i projekty vhodné pro děti.Naleznete zde i mnoho názorných fotografií a nákresů, které vás provedou všemi kapitolami. Kniha je vhodná pro dospělé i děti, ale také pro školy, družiny a zájmové kroužky.
Keywords: Výtvarné techniky